SÁRÁND A 800 éves település

 

Sáránd

NYÁRI DIÁKMUNKA

2018.05.16.

Tájékoztatás a Sárándi Önkormányzat által szervezett nyári diákmunkáról

Tisztelt Diákok!

A nemzetgazdasági Minisztérium koordinálása mellett az önkormányzat szervezésében ebben az évben is lehetőség lesz nyári diákmunkára Sárándon.

A program 2018. július 17 – augusztus 24. között tart. A munkára a 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok jelentkezhetnek. További feltétel az illetékes munkaügyi központban történő regisztrálás.

A foglalkozás kizárólag napi 4 órás munkarendben történik, a polgármester, illetve az általa megbízott személy utasítása alapján.

Kérjük azon diákokat, akik szeretnének a programban részt venni, hogy jelentkezzenek a Polgármesteri Hivatalban és érdeklődjenek Dankóné Torma Judit ügyintézőnél 2018. június 30-ig.

A jelentkezéskor hozza magával személyes okmányait, továbbá iskolalátogatási igazolást, diákigazolványt, az illetékes munkaügyi központ igazolását a regisztrációról, illetve amennyiben már korábban létesített bármilyen jogviszonyt, az ezt tartalmazó társadalombiztosítási igazolványát.

További információ a Polgármesteri Hivatalban kérhető.

 

Sáránd, 2018. május 15.

                                                                                                                                 Sáránd Község Önkormányzata