SÁRÁND A 800 éves település

 

Sáránd

Váltás akadálymentes nézetre

OrganicaFX szupermaraton

2018.10.18.

Futóverseny Nagyvárad és Debrecen között 85 kilométeres távon

A futóverseny célja

Egy évente ismétlődő nemzetközi sportesemény alapjainak megteremtése, melynek elsődleges célja a futás és az egészséges életmód népszerűsítése mellett a közösségi-, gazdasági-, és társadalmi kapcsolatok erősítése.
Fontosnak tartjuk a futás, a sportolás megszerettetésével a sportszerűséget, a csapatszellemet, illetve az összefogás-erejébe vetett hitet erősíteni az emberek életében, értékrendjében.
Szándékunk továbbá, hogy figyelmet irányítsunk azon jelenleg is folyó kiemelt közlekedési és úthálózati fejlesztésekre, melyekkel a két megyeszékhely (Nagyvárad és Debrecen) infrastrukturálisan is közelebb kerül egymáshoz.
Bízunk abban, hogy a két település között elhelyezkedő hátrányos helyzetű települések, illetve a térség potenciális lehetőségei is előtérbe kerülhetnek.

Az esemény szervezői
A Hajdú Rendészeti Sportegyesület közhasznú civil szervezetként 2011-ben alakult Debrecenben. Mintegy 100 fős önkéntest számláló csapatunkra vagyunk a legbüszkébbek, hiszen velük, illetve az ő áldozatos munkájuknak köszönhetően az elmúlt években komoly sikereket értünk el kiemelkedő társadalmi jelentőségű programjainkkal.
Rendezvényeink sorában a sportesemények kiemelt szerepet töltenek be, hiszen elkötelezettek vagyunk az egészséges életmód és a prevenció fontosságának népszerűsítésében, hiszen ezeknek jelentős társadalmi hatása, ereje van.
A futóversenyre bárki nevezhet. Azon dolgozunk, hogy hidat képezzünk a rendészeti szervek és a társadalmi csoportok között.
Csapatunkkal elszántan dolgozunk a futóverseny színvonalas megvalósításán, hogy munkánkkal ne csupán egy egyszeri, de egy évenként ismétlődő rendezvény alapjait teremthessük meg.
Az egyesület mellett a ProEvent Agency Kft., mint rendezvényszervező is aktív szerepet vállal a sportesemény megvalósításában. Csapatunkkal elszántan dolgozunk a verseny színvonalas megvalósítása érdekében.

Találkozzunk 2018. október 28-án az Organica FX Szupermaratonon!

https://organicafxrunning.com/hu

https://www.facebook.com/events/408274926260086/?active_tab=discussion