SÁRÁND A 800 éves település

 

Sáránd

Váltás akadálymentes nézetre

Hulladékszállítás és lomtalanítás 2019-ben

2019.02.07.

Tisztelt Sárándi Lakosság!

Ezúton is értesítjük Önöket, hogy:

 1.) Az esedékes éves lomtalanítást tavasszal 2019. április 9-én, majd ősszel október 10-én fogja elvégezni a szolgáltató. A lomot, reggel 7.00 órára szükséges kihelyezni.

 Kihelyezhető hulladékok: az ingatlanoknál keletkező olyan szilárd hulladékok, amelyek nem helyezhetők el a tároló edényzetben, a rendszeres hulladékszállítás alkalmával nem szállíthatók el (pl. bútor, elektronikai készülékek, nagyobb kartondobozok, rongy bezsákolva).

Nem tartozik a lomtalanítás alkalmával kihelyezhető hulladékok körébe: a kommunális hulladék, építési törmelék, zöldhulladék, gépjármű gumi, akkumulátorok, veszélyes hulladéknak minősülő anyagok, vegyszerek és minden olyan hulladék, amely a begyűjtés során veszélyezteti a begyűjtést végzők testi épségét, egészségét.

 2.) A kommunális hulladék begyűjtése továbbra is csütörtökönként történik, valamint minden ünnepnapon is, mely csütörtökre esik.

 3.) A szelektív hulladékos zsákok begyűjtése továbbra is minden hónap harmadik hétfő délelőttjén fog megtörténni: január 21., február 18., március 18., április 15., május 20., június 17., július 15., augusztus 19., szeptember 16., október 21., november 18., december 16.