SÁRÁND A 800 éves település

 

Sáránd

Váltás akadálymentes nézetre

Lakossági tájékoztató

2019.01.15.

A Tiszántúli Takarék Takarékszövetkezet vezetésének informálása alapján tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2013 óta tartó Hitelintézeti Integráció következő lépéseként, a hatékonyabb működés és a hosszú távú ügyfélelégedettséget célzó intézkedéseinek érdekében, a Tiszántúli Takarék Takarékszövetkezet egyes takarékszövetkezetek fiókjai összevonásra kerülnek. A Tiszántúli Takarék Takarékszövetkezet sárándi fiókja is érintett az intézkedésben. 

A Tiszántúli Takarék Takarékszövetkezet 4272 Sáránd, Nagy u. 50. címen található fiókja összevonásra kerül a 4026 Debrecen, Bethlen u. 6-8. címen található fiókkal. Ennek megfelelően a szerződéseket a Debrecen, Bethlen utcai fiók kezeli a továbbiakban. Az ügyfeleknek a korábban megkötött megállapodásokkal semmilyen teendője nincs, azok változatlan feltételekkel működnek a jövőben is. A fiókösszevonás során a bankszámlaszámok nem változnak meg, és a bankkártyákat is az eddigiekben megszokott módon használhatják.

2019. február 18. naptól az eddigiekben megszokott ügyintézés a sárándi bankfiókban az összevonást követően megszűnik, de az ATM (bankautomata) továbbra is üzemelni fog.

Az elektronikus banki szolgáltatás igénybevételével az ügyleteket a Tiszántúli Takarék Takarékszövetkezet fiókjában történő személyes megjelenés nélkül is intézhetik.

Sajnálattal közöljük, hogy a takarékszövetkezet képviselőinek a tájékoztatóján az önkormányzatunknak sem döntési, sem véleményezési joga nem volt.