SÁRÁND A 800 éves település

 

Sáránd

Váltás akadálymentes nézetre

Lakossági tájékoztató az adófizetési kötelezettség teljesítésének módjáról

2019.01.29.

A Tiszántúli Takarék Takarékszövetkezet vezetőségének döntése alapján értesítjük Önöket, hogy 2019. február 18-tól településünkön a sárándi bankfiók összevonás miatt megszűnik.
A bankfiók megszűnése az adófizetési kötelezettség teljesítésére is kihatással van.

Fentiekre tekintettel, az adó befizetéseket az eddig megszokott módon, pénztári befizetéssel már nem lehet teljesíteni, azonban az átutalással történő teljesítésre a továbbiakban is lehetőség van. 
Ebben az esetben kérjük Tisztelt Adózóinkat, hogy az átutaláskor kellő figyelemmel legyenek a számlaszámokra, ugyanis minden adónemhez külön-külön számlaszám tartozik! 
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy több esetben nem arra a számlára történt a befizetés, amelyen az adózónak előírása volt (például: helyi iparűzési adó befizetés történt a gépjárműadó számlára, helytelenül).

Azon ügyfeleink, akik nem banki átutalással kívánják/tudják adófizetési kötelezettségüket teljesíteni, az ő esetükben készpénzátutalási megbízás (sárga csekk) felhasználásával teljesíthető a befizetés postai úton.
A készpénzátutalási megbízások megrendelése megtörtént, azok gyártása folyamatban van, így a 2019. március 18-ig esedékes I. féléves adófizetési kötelezettség teljesítéséhez, az értesítés mellé már minden adózónk megkapja adónemenként a készpénz-átutalási megbízást, mely segítségével postai feladással teljesíthető a befizetés. 
Köszönjük szépen!