SÁRÁND A 800 éves település

 

Sáránd

Váltás akadálymentes nézetre

Nyári diákmunka

2019.05.23.

A Pénzügyminisztérium koordinálása mellett a járási hivatalok megvalósításával, az önkormányzat szervezésében ebben az évben is lehetőség lesz nyári diákmunkára.
A program 2019. július 15-től augusztus 14-ig tart. A munkára a 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok jelentkezhetnek. További feltétel, az illetékes munkaügyi központban történő regisztrálás.
A foglalkoztatás napi 4 órás munkarendben történik, a polgármester, illetve az általa megbízott személy utasítása alapján.
Kérjük azon diákokat, akik szeretnének a programban részt venni, szíveskedjenek jelentkezni a Polgármesteri Hivatalban, Dankóné Torma Judit ügyintézőnél 2019. június 30-ig. (tel.: 52/374-104/3)
A jelentkezéskor hozza magával személyes okmányait, továbbá iskolalátogatási igazolást, diákigazolványt, az illetékes munkaügyi központ igazolását a regisztrációról, illetve amennyiben már korábban létesített bármilyen jogviszonyt, az ezt tartalmazó társadalombiztosítási igazolványát.
További információ a polgármesteri hivatalban kérhető.